home / nieuws / complete kubota voor r.c.m. hofstede!

Complete Kubota voor R.C.M. Hofstede!

Gepubliceerd op: 23-06-2016

Kubota importeur Meerman machines heeft onlangs een zeer complete KX057-4 mogen leveren aan R.C.M. Hofstede uit Poeldijk.

Complete Kubota voor R.C.M. Hofstede!

De machine is door de werkplaats van Meerman Machines volledig naar wens van eigenaar Ronald Hofstede opgebouwd met onder meer; hydraulisch snelwissel, slangbreukbeveiliging, radio, zwaailamp, treeplank met schop klem, lasersteun op lepelsteel, extra werklampen, extra drukloze retour, kettingkist en BMWT-keuring met kraanboek.
Standaard is deze populaire 5 tonner al voorzien van proportionele sloop- en sorteerfunctie, brandstof vulpomp en het bekende Kubota anti-diefstal systeem. Het is voor hofstede de tweede KX057-4 in de vloot waar nu 8 Kubota’s in draaien.

Sterk in Grondverzet

Efficiënt en doelgericht: dat zijn de twee belangrijkste uitgangspunten van RCM Hofstede Loonbedrijf & Grondverzet. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor uw grond-, graaf- of loonwerk? RCM Hofstede staat voor u klaar. Sinds 1989 werkt Hofstede voor tuinders, hoveniers en bouwbedrijven. Maar ook gemeenten en particulieren huren hofstede regelmatig in voor grondwerkzaamheden.

Deel dit bericht op Social Media