home / nieuws / dikke kubota voor j. jonker & zn.

Dikke Kubota voor J. Jonker & Zn.

Gepubliceerd op: 11-02-2016

Kubota importeur Meerman Machines uit Vlaardingen heeft onlangs een splinternieuwe Kubota KX121-3α afgeleverd bij J. Jonker & Zn.

Dikke Kubota voor J. Jonker & Zn.

De nieuwe Kubota vervangt een KX121-3 met ruim 9000 draaiuren op de teller. De nieuwe Kubota is door de werkplaats van Meerman zeer rijk uitgerust met ondermeer: sloop- en sorteerfunctie, elektrische knijperleidingen voor het werken met een verlenggiek, slangbreukbeveiliging, hydraulisch snelwissel en een slotenbak.
Natuurlijk is de Kubota afgeleverd met een BMWT keuring en kraanboek.

Standaard is de Kubota uitgevoerd met een SCM klasse 2 gecertificeerd anti-diefstal system en het spuitwerk is origineel af fabriek uitgevoerd.

J. Jonker & Zn. is een gecertificeerde allround dienstverlener in groenvoorziening en alle bijkomende aanleg- en onderhoudswerkzaamheden. Opdrachtgevers komen uit alle sectoren. De diensten van J. Jonker & Zn. bestaan onder meer uit onderhoud en aanleg van gemeentelijk groen en het verfijnd tuinonderhoud bij bedrijfsaccommodaties en particulieren. De nieuwe Kubota zal voor alle voorkomende werkzaamheden ingezet gaan worden.

 

Deel dit bericht op Social Media