Kubota KTH4815

KTH4815-2

Direct een offerte aanvragen

Compact én krachtig

De enige, echte Kubota verreiker, de Kubota KTH4815-2 is een sterke, toch compacte machine. Geschikt voor elke klus door zijn bescheiden afmetingen en een hefhoogte van wel 4,8 meter.

De verreiker is ideaal voor kleine ruimtes, maar is ook goed inzetbaar op ruw terrein. Met zijn 50 pk Kubota motor en proportioneel lastmomentbeveiligingssysteem worden veiligheid en optimale prestaties gecombineerd.

Kubota KTH4815
Gewicht 2950 kg
Breedte 1600 mm
Hefvermogen 1500 kg
Vermogen 36 kW
  • Originele Kubota motor
  • Nederlands fabrikaat
  • Compacte afmetingen

Vierwielbesturing

Bij een compacte machine hoort een flexibele stuurinrichting. Voor optimale stabiliteit kunt u gebruik maken van tweewielsturing. Voor wendbaarheid kunt u overgaan op vierwielsturing, dit is een uitkomst in kleinere ruimtes en bied een bijzonder kleine draaicirkel. Voor het echte nauwe werk kan de machine zelfs diagonaal sturen.

Lastmomentbeveiligingssysteem

De hefhoogte en het grote vermogen van deze machine zijn niet zonder gevaar. Om een veilige werksituatie te kunnen garanderen is de KTH4815 uitgerust met een lastmomentbeveiligingssysteem om beter controle te houden over de situatie.

Overzichtelijk dashboard

Het dashboard van de Kubota KTH4815 geeft de bestuurder een overzichtelijk beeld van de brandstof- en koelvloeistoftemperatuur. Ook heeft het systeem waarschuwingslampjes voor oliedruk en accuspanning.
U10-3 motor

Originele Kubota motor

Het kloppende hart van deze verreiker is een sterke en betrouwbare Kubota dieselmotor. Topkwaliteit die garant staat voor duurzaamheid en één van de stilste in zijn klasse.

Hydrostatische Transmissie

De hydrostatische transmissie is uitgerust met een krachtige pomp die een doeltreffende overdracht van vermogen naar de wielen garandeert. De transmissie is permanent 4WD voor maximale tractie. Met 2 rijsnelheden tot 25 km/u en een inching pedaal, past de KTH4815 zich aan alle werkomstandigheden aan.

Dagelijks onderhoud

De motorkap kan volledig geopend worden waardoor het gemakkelijk is om belangrijke punten zoals het oliepeil, radiateur, luchtfilter, accu te controleren.

Specificaties

Gewicht
2950 kg
Vermogen
36 kW
Breedte
1600 mm
Vervoer
Truck
Hefvermogen
1500 kg
+ Toon alle specificaties

Vind uw Kubota dealer

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft Meerman een landelijk dealernetwerk. Niet alleen voor verkoop, huur of lease maar ook voor advies, onderhoud en service.

De plaats die u selecteerde heeft geen gekoppelde dealer. U kunt direct contact opnemen met Meerman! Er ging iets mis bij het bepalen van uw dichtstbijzijnde dealer, neem direct contact op met Meerman en wij helpen u verder
×

Schrijf je in voor de Meerman nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Meerman Machines 2024