Swepac - Meerman

Swepac

Swepac stampers en trilplaten

Meerman Machines is exclusief importeur van Swepac verdichtingsapparatuur. Dit innovatieve merk uit Zweden ontwikkelt en produceert hoge kwaliteit producten, waarbij ergonomie, functionaliteit en levensduur voorop staan. Door gegalvaniseerd chassis, zink coating, lage vibratiewaarden in de handvatten en de doordachte methode voor het afvoeren van emissies voor de gebruiker. Dit zijn slechts een aantal eigenschappen die aantonen dat deze stampers en trilplaten van hoog niveau zijn.

Gebruiksgemak, lange levensduur en doordacht product voor een zeer scherpe prijs, dat is Swepac. Wilt u een Swepac testen, kopen of huren? We spreken graag de mogelijkheden met u.

  • Ruim 40 jaar ervaring in verdichtingsmateriaal

  • Zweedse topkwaliteit

  • Degelijk en sterk

  • Benzine, diesel of elektrisch aangedreven modellen

  • Gegalvaniseerd (roest niet)

Swepac machine

Swepac biedt een breed scala aan machines met verschillende opties. De modellen zijn veelzijdig en gemakkelijk te bedienen. Daarnaast zijn de verschillende trilplaten en stampers duurzaam en betrouwbaar, dit betekent lagere kosten voor de exploitatie- en onderhoudskosten. Al de producten zijn goed beschermd tegen corrosie. Voor het comprimeren van zand, grind, of asfalt. In het algemeen geldt, hoe groter de grootte van het materiaal (bijvoorbeeld grint), hoe zwaarder de machine. Voor het comprimeren van asfalt, zijn er meerdere machines met een ingebouwde watertank en sproeier om te voorkomen dat het hete asfalt blijft kleven aan de plaat. De grondplaat van de machine is speciaal ontworpen om te voorkomen dat er een spoor van asfalt achterblijft.

Trilplaat of stamper kopen van Swepac

 

Voor een trilplaat of stamper kopen zit u juist bij Meerman. In ons assortiment van Swepac vindt u een complete lijn aan stampers van 52 tot 84 kg. eigen gewicht. Voor de trilplaten hebben we een complete lijn van 50 tot 500 kg. eigen gewicht. De Swepac machines beschikken over een gegalvaniseerde chassis, zink coating, lage vibratiewaarden in de handvatten en een doordachte methode voor het afvoeren van emissies voor de gebruiker. Kortom, de producten van Swepac zijn van hoogwaardige kwaliteit en voor iedere klus hebben we een ideale machine voor u. U kunt de Swepac machines ook leasen of huren bij MeerRent. Bekijk de prijslijst hier.

Schrijf je in voor de Meerman nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meerman Groep