Bouw Machines test onze Sany SY215C.

Onlangs deed Bouwmachines een uitgebreide test met onze Sany SY215C.
De resultaten en de beleving kunt u nu terug lezen in de april uitgave van het blad.

Lees hier vast een preview!

Zo’n tien jaar geleden leek het erop dat Chinese merken de Europese markt zouden gaan veroveren. Dat is nog niet gebeurd. Toch geeft Sany de strijd niet op. Met verbeterde en nog immer scherp geprijsde machines zet China’s grootste fabrikant door. Ook bouwde het merk een fabrieksvestiging in Duitsland én heeft het een stabiele Nederlandse importeur Meerman Sany.

Een prettige eerste kennismaking; zo omschreven we in 2009 de allereerste Chinese graafmachine in deze test. Het was destijds de 25-tons Sany SY240C-8 die deze eer te beurt viel. Opgeteld draaien er nu zo’n twaalf rupsgraafmachines van het merk in Nederland, samen met een aantal draadkranen en betonpompen waarvan je het merk Sany kunt kennen. Toen geïmporteerd door Meerman, en dat is vandaag de dag nog steeds zo.

Slimmer
Jongste wapenfeit is een mobiele 14-tons graafmachine waarmee Sany afgelopen Bauma verraste, en die begin volgend jaar leverbaar zou moeten zijn. Om te beginnen is de bouwwijze slimmer met vooral een grotere servicevriendelijkheid als gevolg. Het zit allemaal gewoon beter in elkaar dan de eerste series tien jaar geleden…….

 

Schrijf je in voor de Meerman nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meerman Groep