De Blaauw nu ook Sany dealer!

Mechanisatiebedrijven de Blaauw in Heerenveen, met tevens vestigingen in Sneek en Hemelum, is per 1 juli officieel Sany Dealer.

Tjerk de Blaauw zetten onlangs zijn handtekening onder de overeenkomst waarmee de samenwerking bevestigd werd.

Meerman is blij met deze stap. “De Blaauw is al jaren een partner van ons in Friesland en Groningen voor Kubota en dat we daar Sany aan toe kunnen voegen is hartstikke mooi”

De keuze om uit te breiden met de Sany grondverzet machines is voor Tjerk een logische keuze. “We zien het als een kans om onze activiteiten uit te breiden in het grondverzet, landbouw beslaat een groot deel van onze activiteiten, maar we willen verder groeien en hebben ambities”. Onlangs bezocht de Blaauw de Europese vestiging van Sany in Bedburg en was direct onder de indruk. “Dat Sany geen eendagsvlieg is werd meteen duidelijk in Duitsland”.

Meerman is al enige tijd importeur van Sany en timmert hard aan de weg om de naamsbekendheid te vergroten en de markt te overtuigen van het product. “De Blaauw daarin als partner toevoegen draagt daar weer aan bij.” aldus Hendri Bode van Meerman.

Wilt u een demo, offerte of bent u benieuwd wat Sany voor u kan betekenen neem dan contact op met een van de onderstaande verkoopadviseurs bij de Blaauw.
Jan Verhoeven: 06-20241089
Tjerk de Blaauw: 06-14440010
Of bel met Meerman Sany: 010-4350611

Schrijf je in voor de Meerman nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meerman Groep