DRINGENDE OPROEP

Jullie weten dat ons land zich in een bijzondere periode bevindt.
Jullie weten ook dat onze mensen in de zorg zeer goed werk doen.
Helden zijn ‘t.

Wat jullie waarschijnlijk ook wel weten is dat deze helden, met name op de corona-afdelingen, onder zeer, zeer zware omstandigheden hun werk doen.

Wat jullie misschien niet weten is dat deze helden een gevaarlijk tekort hebben aan de juiste gezichtsmaskers. De situatie is zo ernstig dat de gezondheid van onze zorgmedewerkers in gevaar komt. En als er nu één beroepsgroep is niet kunnen missen in deze tijd, zijn het deze helden.

Daarom een oproep aan jullie:

Hebben jullie nog een voorraad nieuwe FFP1, FFP2 of FFP3 gezichtsmaskers (FFP1 beschermd eigenlijk al niet genoeg, maar ze zijn overal blij mee) op de plank liggen die jullie ter beschikking willen stellen aan de zorgmedewerkers? Als jullie daar een financiële vergoeding voor willen hebben, kan dat. De zorginstelling betaalt daarvoor (aub tegen redelijk tarief). Meerman Machines zal als tussenpersoon de logistieke en financiële kant verzorgen.

De zorginstelling is in dit geval Franciscus Gasthuis & Vlietland, maar de beschikbare voorraad wordt onder alle zorginstellingen verdeeld.

 

Schrijf je in voor de Meerman nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meerman Groep