Frissen Groen Techniek nieuwe Kubota dealer in Zuid-Limburg.

Frissen Groen Techniek nieuwe Kubota minigraver dealer in netwerk van Meerman Machines bv. 

Frissen Groen Techniek in Valkenburg aan de Geul is opgericht door de familie Frissen in 1954 en is al meer dan 65 jaar een gevestigde naam in Zuid-Limburg.
Frissen Groen Techniek heeft een breed pallet aan merken met gevestigde namen van onder andere Tuin en Parkmachines, Straatveegmachines en Industrie/Grondverzetmachines.
Binnen die laatste categorie is Kubota een welkome toevoeging. 

George Frissen, directeur van Frissen Groen Techniek: “Wij zijn zeer content met de toevoeging van het merk Kubota binnen onze industrie/grondverzettak. Het merk past perfect bij ons én onze klantengroep en sluit mooi aan bij het pallet van merken welke wij al voeren, waaronder de Kubota Tuin en Park lijn. Wij kijken dan ook zeer uit naar de samenwerking met Meerman en de andere Kubota dealers binnen Nederland”.

Met het toevoegen van Frissen Groen Techniek heeft Meerman zijn dealernetwerk weer compleet gemaakt, nu de samenwerking met Intrak eind februari stopt. Per 1 maart 2020 is Frissen officieel Kubota grondverzet dealer voor Zuid-Limburg.

“Wij zijn blij dat we een nieuwe sterke partij hebben kunnen toevoegen aan ons netwerk. Zuid-Limburg is een belangrijk gebied en het is dus essentieel om daar een professionele partij te hebben waarmee we de toekomst in kunnen.

Er zit zoveel drive en enthousiasme in het familiebedrijf van Frissen dat Koen Meerman en ik al heel snel overtuigd waren dat zij perfect binnen ons netwerk passen”, aldus Ilse Meerman, directeur Meerman Machines

www.frissen-groentechniek.nl
www.meerman.nl

Foto: Mevr. Ilse Meerman, Dhr. George Frissen, Dhr. Koen Meerman.

Schrijf je in voor de Meerman nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Meerman Groep 2020