Full-Options KX101-3?4 HI voor A.A. Snijders uit Monster.

A.A. Snijders uit Monster is sinds kort de gelukkige eigenaar van een splinternieuwe Kubota KX101-3?4 HI met vele opties.

Na afgelopen December al een nieuwe KX057-4 Kubota opgehaald te hebben  kwam Nathan Snijders ditmaal de 3,5 ton wegende Kubota ophalen. Deze machine is sinds kort af fabriek te verkrijgen met proportionele sloop- en sorteerfunctie. Naast deze functies heeft de werkplaats van Meerman Machines de machine voorzien van ondermeer : vacuümsysteem met elektrische klep,  Groeneveld smeersysteem, slangbreuk beveiliging met kraanboek, hydraulisch snelwissel, radio, zwaailamp, extra led werkverlichting, uitlaat omhoog gemonteerd, BMWT-keur. Een set bakken maken deze machine compleet.


Bestratingsbedrijf A.A. Snijders in Monster, Westland

Het in 1953 opgerichte bestratingsbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming die op het gebied van alle soorten en maten van bestratingen kennis heeft en garant staat voor vakkundig aangebracht straatwerk.

A.A. Snijders Bestratingen is een Westlands familiebedrijf opgericht door A.A. Snijders, vervolgens kwamen zijn zonen Dick en Marius Snijders ook in het bedrijf werken. Inmiddels is de derde generatie ook in het bedrijf, Nathan Snijders.

Voldoende kennis en materieel

Snijders heeft  de kennis en het materieel in huis voor moderne bestratingstechnieken, waaronder machinaal bestraten, tot en met ambachtelijk straten: ‘onder de hamer’. De klantenkring bestaat uit bedrijven en de gemeente Westland.

 

 

Schrijf je in voor de Meerman nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meerman Groep