Meerman Machines @TKD 2023

Meerman Machines aanwezig op TKD 2023

Kubota importeur Meerman Machines bv zal gezamenlijk met haar 8 dealers aanwezig zijn op de TKD in Almere.

In de corona periode lanceerde Kubota een aantal nieuwe modellen welke Meerman Machines nu echt kan presenteren aan het grote publiek tijdens de Technische Kontakt Dagen 2023, welke plaats zal vinden van 8 juni tot en met 10 juni op stand/ kavel 112.

meerman machines tkd 2023

3 nieuwe modellen uit de 5 ton klassen. De KX060-5, U56-5 en de U50-5. Allemaal gebouwd met de machinist in gedachten. Ruime cabine met veel comfort. Ook showt Meerman Machines de vervanger van de meest verkochte minigraver van Nederland. De U10-3 is vervangen door de U10-5. Deze ruim 1000kg wegende machine kenmerkt zich door de zij-bediening, het Kubota anti-diefstal systeem en de 3 cilinder Kubota. Daarnaast vind je alle bekende modellen. Alles Diesel machines voldoen uiteraard aan stage V. ook geeft kubota toestemming om HVO diesel te gebruiken in al haar diesel motorren. Hiermee is een drastische verlaging van de Co2 uitstoot te realiseren.

Ook brengt Meerman een aantal emissie loze machines mee naar Almere.

meerman kubota machines

De in eigen beheer gebouwde Q-Lectra M19E. Deze op basis van de bekende KX019-4 omgebouwde machine is volledig elektrisch en heeft de zelfde performance welke gewend is bij de diesel variant. Daarnaast zijn er twee elektrische wielladers te zien. De RT210-2E en de RT22-2E. . Deze 2100 kg wegende wielladers verschillen alleen in hef hoogte en capaciteit. Naast een elektrische graafmachine en wiellader is er ook een elektrische rupsdumper te zien. De KC70H-4e . Deze mini dumper past perfect door een deur en is leverbaar met een standaardbak of een zelflader.

Kortom, rede genoeg om een bezoek te brengen aan Meerman Machines BV stand nr 112!

Meer info over deze grootste buitenbeurs van West Europa in het Grondverzet- en recycling materieel vindt je hier.

Schrijf je in voor de Meerman nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Meerman Machines 2024