Tweede generatie v.d. Berg gaat ook voor Kubota!

Onlangs heeft Martin v.d. Berg uit Maasdijk zijn splinternieuwe Kubota KX080-4a opgehaald bij Meerman Machines in Vlaardingen.

Het is voor Martin v.d. Berg zijn eerste investering in een Kubota graafmachine nadat hij het bedrijf van zijn vader Jan v.d. Berg overnam.
Jan v.d. Berg was in de jaren ’80 één van de eerste die met Kubota graafmachines aan het werk ging, en nu ruim 35 jaar later (en een hoop Kubota machines verder) haalt de nieuwe generatie zijn eerste Kubota op!

Het gaat hier om een ruim 8 ton wegende Kubota KX080-4a. De machine is standaard al zeer rijk uitgerust met onder meer; proportionele sloop- en sorteerfunctie, airco, slangbreukbeveiliging en een brandstof opvoerpomp, bovendien voldoet hij door zijn zeer schone en zuinige motor aan de nieuwste milieu eisen (Fase IIIb). Martin v.d. Berg heeft zijn nieuwe Kubota verder o.a. laten uitrusten met; hydraulisch snelwissel met haak, extra led-verlichting, lasersteun op de lepelsteel, BMWT- keur met kraanboek.

Martberg houd zich vooral bezig met alle werkzaamheden in en rond de kassen. Denk hierbij aan het leggen van kabels en leidingen, waterbassins graven etc.
De nieuwe Kubota zal voor alle voorkomende werkzaamheden ingezet gaan worden.

 

Schrijf je in voor de Meerman nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meerman Groep