Wat een feest!!

Afgelopen weekend was een feestelijk weekend voor de Meerman Groep.

Op vrijdagavond werd in het bijzijn van alle medewerkers, dealers, leveranciers, familie en vrienden officieel het nieuwe pand in gebruik genomen. Een bijzonder moment was de uitreiking van een award door de directie van Kubota voor de verkoop van 10.000 Kubota minigravers in Nederland!

Op zaterdag waren alle relaties, klanten en andere geïnteresseerde welkom op de Open Dag. Ook dat was een feest! Kinderen vermaakt zich uitstekend met knutselen, entertainment, fotobooth, springkussens en veel lekkers! De gehele Kubota range stond opgesteld en er kon met een nieuwe KX042-4 gedraaid worden in de zandbak. Een nieuwe Sany SY215 stond op het terrein en een kleiner model rupsdumper van Morooka stond ook tentoongesteld. Veel machines waren uitgerust met aanbouwdelen van Cangini en/of opgebouwd met overdruk van Fresh Filter.

En er viel ook nog wat te winnen diegene die het snelst de vangrail bij Meerman Technisch Buro in elkaar zette won een mooie trofee en wie er het behendigst was met 4 ballen en een KX027-4 won de gouden Kubota!

Ook het virtual reality Kubota spel trok veel aandacht. De bezoekers waande zich werkelijk in een virtuele wereld waar het bedienen van de machines niet van echt te onderscheiden was.

Dit alles, plus de poffertjes, hamburgers met friet en ijsjes maakte het een super geslaagde dag!

 

 

 

Schrijf je in voor de Meerman nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meerman Groep