Bomag assortiment

Bomag

Bomag stampers en trilplaten

Meerman Machines is dealer van Bomag verdichtingsapparatuur. Dit innovatieve merk uit Duitsland ontwikkelt en produceert hoge kwaliteit producten, waarbij ergonomie, functionaliteit en levensduur voorop staan.

Bomag is al meer dan 60 jaar marktleider in de grond-, weg-, en waterbouw en continu bezig om de machines technisch te verbeteren en nog meer bedieningscomfort voor de gebruiker te realiseren.

Gebruiksgemak, lange levensduur en een doordacht product voor een goede prijs.

  • Ruim 60 jaar marktleider

  • Duitse topkwaliteit

  • Degelijk en sterk

  • Zeer uitgebreide range

Bomag

Bomag biedt een breed scala aan machines met verschillende opties. De modellen zijn veelzijdig en gemakkelijk te bedienen. Daarnaast zijn de verschillende trilplaten en stampers duurzaam en betrouwbaar, dit betekent lagere kosten voor de exploitatie- en onderhoudskosten. Alle producten zijn goed beschermd tegen corrosie. Voor het comprimeren van zand, grind, of asfalt. In het algemeen geldt, hoe groter de grootte van het materiaal (bijvoorbeeld grint), hoe zwaarder de machine. Voor het comprimeren van asfalt, zijn er meerdere machines met een (optionele) ingebouwde watertank en sproeier om te voorkomen dat het hete asfalt blijft kleven aan de plaat. De grondplaat van de machine is speciaal ontworpen om te voorkomen dat er een spoor van asfalt achterblijft.

Trilplaat of stamper kopen van Bomag

 

Voor een trilplaat of stamper kopen zit u goed bij Meerman. In ons assortiment Bomag vindt u een complete lijn aan stampers van 58 tot 81 kg. eigen gewicht. Voor de trilplaten hebben we een complete lijn van 47 tot 595 kg. eigen gewicht. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en voor iedere klus hebben we een ideale machine voor u.

Schrijf je in voor de Meerman nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Meerman Machines 2024