De Meerman Groep is persoonlijk en klantgericht.

Sinds januari 2018 staat de 3e generatie Meerman, in de persoon van Koen aan het roer van de Meerman Groep.
Per 29 juli 2019 is Meerman onderdeel van Royal Reesink.

De Meerman Groep bestaat uit;

  • Meerman Machines bv
  • Meerrent (handelsnaam van Meerman Machines gespecialiseerd in de verhuur).

Een echt familiebedrijf.

Het bedrijf is ontstaan in 1956 vanuit Technisch Handelsbureau A. Meerman N.V. Sinds die tijd is er veel veranderd, al is de basis nog steeds hetzelfde. Namelijk een informeel familiebedrijf die zijn klanten kent! Het klinkt simpel en dat is het ook. Wij vinden het super belangrijk dat we onze klanten kennen, want alleen dan kun je ze pas goed bedienen. Verder hebben we een vaste club met medewerkers, want pas dan heb je kennis in huis én we vinden het van belang dat het leuk is om bij ons te werken en om zaken met ons te doen!

Ontzorgen is ons doel, ben je klant bij ons dan zorgen we voor jou en jouw machine. Want een Kubota kopen of huren moet je een gevoel geven van rust. Je werk kunnen doen, daar gaat het om en dat snappen wij als geen ander!

Het Meerman Team

Het Meerman Team is trouw, loyaal en de meeste mensen zijn al lang verbonden aan ons bedrijf. Dat werkt fijn en vertrouwd voor de klant en is prettig om snel te kunnen schakelen. Wilde jij als klant eigenlijk gisteren al iets? Regelen we dat toch gewoon! Dat geeft ons een kick’.

Wil je het zelf ervaren? Kom gewoon een keer langs!

 

Schrijf je in voor de Meerman nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Meerman Machines 2024