Kubota - Kwaliteit en betrouwbaarheid

Kubota: topkwaliteit uit Japan

Kwaliteit en betrouwbaar

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de pijlers van het succes van Kubota. Met ruim 25.000 werknemers en een productiecapaciteit van 35.000 stuks per jaar is het een sterk merk met een traditie van uitmuntendheid. Bent u op zoek naar een minigraver, wiellader, rupsdumper of hydraulische hamer? Kies voor een Kubota. Eenmaal gekocht, voor altijd verkocht.

  • Marktleider minigravers in Nederland, Europa en wereldwijd

  • Rijke standaard uitrusting

  • Full-service ondersteuning

  • Elektrische modellen in de MIA-regeling

  • Landelijke dealernetwerk

De Kubota importeur van Nederland

Meerman is sinds 1979 importeur van het toonaangevende merk van Kubota. Bij de aanschaf, kunt u de beste service en kwaliteit van ons verwachten. Niet alleen bij verkoop of verhuur, maar ook voor al uw onderhoud. Om de kwaliteit te garanderen heeft Meerman speciaal voor u een Kubota dealer-netwerk. Er is altijd een dealer bij u in de buurt. Bent u op zoek naar een dealer in uw regio? Vindt uw dealer hier.

Voor land- en tuinbouwmachines kunt u uw lokale dealer vinden bij Kubota Europa, hier vindt u alle Kubota landbouwmachines, zoals werktuigen, draagbaar gereedschap, zitmaaiers, compacte trekkers en voertuigen met vierwielaandrijving.
Voor industriële motoren is Prins Maasdijk uw partner.

De historie van Kubota

Kubota is opgericht in 1890 in Japan door Gonshiro Kubota. Zijn achternaam heeft een bijzondere betekenis: ‘keep a long lasting good paddy’. Dit betekent letterlijk: zorg voor een duurzaam en goed rijstveld. Nu en in de toekomst. Dit komt nog altijd terug in de slogan van Kubota: For Earth. For Life. Bij de werkwijze van zijn grootouders stonden tomeloze passie, jarenlang vakmanschap en subliem onderhoud centraal. Gonshiro heeft deze ingrediënten gebruikt en verwerkt met innovatie. Dit door onder andere de ontwikkeling van pijpleiding- en afvoersystemen, waterbehandelings- en controlesystemen, dieselmotoren, land- en tuinbouwmachines en bouwmachines, zoals minigravers en wielladers. Zijn passie gedreven door traditie en duurzaamheid heeft hem succesvol gemaakt.

De nummer 1 in minigravers

Momenteel is het een zeer succesvol bedrijf met zo’n 25.000 werknemers die verdeeld zijn over 25 fabrieken. Een stevig merk waar de traditionele pijlers nog altijd zichtbaar zijn: kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap. Er zijn drie fabrieken voor minigraafmachines, waarvan één in Duitsland. Op het gebied van de mini-graafmachines is dit merk sinds 2002 de nummer 1 van de wereld en ook van Nederland. De totale productiecapaciteit wereldwijd is 35.000 stuks per jaar verdeeld over de drie fabrieken.

Ontdek onze Kubota modellen

Schrijf je in voor de Meerman nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Meerman Machines 2024