Morooka - Meerman

Morooka: voor moeilijk begaanbaar terrein

Morooka rupsdumpers

Morooka is al bijna 60 jaar actief als producent van rupsdumpers. Gedurende deze periode heeft dit merk zich ontwikkeld tot naam gevestigd en is toonaangevend in de markt van de rupsdumpers. Kwaliteit en betrouwbaarheid staat bij deze Japanse producent hoog in het vaandel. Krachtig en duurzaam zijn deze machine, welke ingezet worden onder de zwaarste omstandigheden en ruw terrein.

De rupsen alleen al zijn het resultaat van 50 jaar ervaring en samenwerking tussen Morooka en Bridgestone en door gebruik van hydrostatische aandrijving beschikt de machine over optimaal vermogen en uitstekende wendbaarheid. De huidige lijn rupsdumpers hebben een laadvermogen van 2.500 tot 15.000 kilo.

  • Complete lijn rupsdumpers tot 15 ton laadvermogen

  • Japanse topkwaliteit

  • Te gebruiken voor speciale ombouw

  • Starre en roterende modellen

Morooka rupsdumper: krachtig en duurzaam

De Morooka rupsdumper is zeer geschikt voor zandwegen, terreinen met een zachte ondergrond en andere moeilijk begaanbare terreinen. De rupsdumper beschikt over een lage bodemdruk, beweging van de hoge prestaties en presteert uitstekend. Naast de praktische functie van de rupsdumper, zorgen de rupsen voor een soepele rit voor de bestuurder. Het HST-systeem zorgt ervoor dat de bestuurder de rupsdumper zo gemakkelijk mogelijk kan besturen. De kracht van de motor wordt zo efficiënt mogelijk ingezet, om kosten te besparen en het is beter voor het milieu. Alle sturende manoeuvres zijn eenvoudig uitvoerbaar met een single-hand besturingshendel. Het HST-systeem zorgt ervoor dat een koppeling niet nodig is.

Voor iedere behoefte een Morooka

De producten van Morooka zijn krachtig en ideaal voor gebruik bij moeilijk begaanbare terreinen. De rubberen rupsdumpers zijn van duurzaam materiaal. Voor iedere klus, zoals een modderige bouwterrein, is de Morooka geschikt. Het systeem is gebruiksvriendelijk, waardoor de bestuurder de focus niet op het rijden hoeft te leggen, maar op de werkzaamheden.

Schrijf je in voor de Meerman nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Meerman Machines 2024