Kubota importeur | Meerman

Dé Kubota importeur: Meerman Machines

Kubota is al ruim een eeuw een toonaangevend merk op het gebied van grondverzetmachines, land- en tuinbouwmachines en motoren. Sinds 1979 is Meerman Machines Kubota importeur voor grondverzetmachines in Nederland. Voor land- en tuinbouwmachines kunt u uw lokale dealer vinden bij Kubota Europa, hier vindt u alle Kubota landbouwmachines, zoals werktuigen, draagbaar gereedschap, zitmaaiers, compacte trekkers en voertuigen met vierwielaandrijving. Voor industriële motoren is Prins Maasdijk uw partner.

Kubota: het merk dat staat voor kwaliteit

Als importeur van Kubota heeft Meerman Machines de nodige kennis en kunde in huis en adviseren onze professionals u graag. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke pijlers voor Kubota. Met ruim 25.000 werknemers en een productiecapaciteit van 35.000 stuks per jaar is het een sterk merk met een traditie van uitmuntendheid. Op onze website vindt u ook alle informatie rondom huur en lease van een Kubota grondverzetmachine. Informatie over Kubota is hiermee 24 uur per dag beschikbaar. Ook heeft u via de website de mogelijk om uw dealer te selecteren. Natuurlijk kunt u ons ook bezoeken in Vlaardingen of contact opnemen voor meer informatie.

 

De beste service van de Kubota importeur

Kubota grondverzetmachines staan voor topkwaliteit uit Japan en zijn exclusief via Meerman Machines verkrijgbaar in Nederland. Meerman Machines beschikt over een complete lijn met minigravers tot 8 ton eigen gewicht, rupsdumpers tot 2,5 ton laadvermogen en wielladers tot 4,8 ton eigen gewicht. Naast het feit dat we als Kubota importeur een groot assortiment aanbieden, vinden we ontzorgen super belangrijk! Niet alleen bij verkoop of verhuur, maar ook bij al uw machine onderhoud. Om deze kwaliteit te kunnen garanderen heeft Meerman speciaal voor u een Kubota-dealernetwerk door heel Nederland. Zo is er altijd een Kubota-dealer bij u in de buurt. 

Garantie voor uw Kubota graafmachine

We willen dat u zorgeloos kunt werken, daarom heeft uw Kubota graafmachine twee jaar garantie. Met de mogelijkheid om deze te verlengen naar drie jaar. Zo bent u verzekert van de juiste garantie ook na een aantal jaren.

 

Schrijf je in voor de Meerman nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Meerman Machines 2024