Service

Service en onderhoud | Meerman Machines

Meerman Machines kan service en onderhoud uitvoeren aan alle Kubota grondverzetmachines, maar ook aan andere merken machines. Onze servicedienst is tijdens kantoortijden en zaterdags bereikbaar en daarbuiten ook voor spoedgevallen.

Het is ons doel ervoor te zorgen dat uw machines voor u werken met zo min mogelijk stilstand en zo min mogelijk kosten.

Service medewerkers

De servicedienst van Meerman Machines staat onder leiding van ons ervaren hoofd service Jan de Ligt samen met Sander de Kruijff, zij nemen al uw vragen in behandeling en plannen de servicedienst en de opbouwwerkzaamheden in onze werkplaats.

Magazijn

De werkplaats en servicedienst betrekken de benodigde onderdelen uit ons eigen centraal magazijn, deze heeft de meest voorkomende onderdelen altijd op voorraad, maar ook de onderdelen die minder voorkomen, daardoor houden we de stilstand tot een minimum beperkt en kan regulier onderhoud vlot worden uitgevoerd.

Werkplaats

In onze moderne werkplaats in Vlaardingen bouwt ons team van ervaren monteurs iedere machine volledig naar wens van de klant op. Denk hierbij aan extra hydraulische functies, extra verlichting, treeplank, gereedschapskist. Moet de machine direct aan het werk? Dan kunnen wij geheel naar wens de volledige bestikkering verzorgen

Ook voeren we er de meer complexe werkzaamheden uit zoals revisie en schade-herstel.  Voor het opbouwen van filter/overdruksystemen, automatische smeersystemen en dergelijke werken wij samen met gerenommeerde partners waaraan wij de specialistische opbouw uitbesteden.

Alle geleverde machines aan eindgebruikers worden netjes gepoetst en voorzien van een BMWT keuring en als de geldigheid van de keuring gaat verlopen dan krijgt u automatisch bericht voor het uitvoeren van een nieuwe keuring, zo blijven al uw machines veilig en in topconditie. Kortom, voor service en onderhoud kunt u bij Meerman Machines terecht.

Service op locatie

Meerman Machines beschikt over een flink aantal compleet uitgeruste servicewagens die indien nodig op uw gewenste moment en op locatie reparaties, onderhoud en keuringen kunnen uitvoeren. De monteurs zijn professioneel opgeleid en beschikken over een schat aan ervaring.

Dankzij een eigen onderdelenmagazijn en korte lijnen met het centrale magazijn van Kubota, zijn eventuele onderdelen snel beschikbaar. Ook voor andere merken als Kubota bent u bij ons aan het goede adres dus ook als u een gemixte vloot machines heeft.

Service is de sleutel voor succes! Bij Meerman Machines zijn we ervan overtuigd dat service één van de belangrijkste onderdelen is binnen de organisatie. Met onze ruime openingstijden, ook op zaterdag en 24 uurs service dienst zorgen wij ervoor dat u te allen tijde uw werkzaamheden kunt blijven uitvoeren met een technisch perfecte machine.

Meerman Machines is een door de BMWT erkend keuringsbedrijf. Hierdoor keuren wij enkele honderden machines per jaar. Deze keuringen worden door ons ook op locatie of in onze werkplaats uitgevoerd . Informeer vrijblijvend naar de tarieven en mogelijkheden.

Schrijf je in voor de Meerman nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Meerman Groep 2023