Complete Kubota voor R.C.M. Hofstede!

Kubota importeur Meerman machines heeft onlangs een zeer complete KX057-4 mogen leveren aan R.C.M. Hofstede uit Poeldijk.

De machine is door de werkplaats van Meerman Machines volledig naar wens van eigenaar Ronald Hofstede opgebouwd met onder meer; hydraulisch snelwissel, slangbreukbeveiliging, radio, zwaailamp, treeplank met schop klem, lasersteun op lepelsteel, extra werklampen, extra drukloze retour, kettingkist en BMWT-keuring met kraanboek.
Standaard is deze populaire 5 tonner al voorzien van proportionele sloop- en sorteerfunctie, brandstof vulpomp en het bekende Kubota anti-diefstal systeem. Het is voor hofstede de tweede KX057-4 in de vloot waar nu 8 Kubota’s in draaien.

Sterk in Grondverzet

Efficiënt en doelgericht: dat zijn de twee belangrijkste uitgangspunten van RCM Hofstede Loonbedrijf & Grondverzet. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor uw grond-, graaf- of loonwerk? RCM Hofstede staat voor u klaar. Sinds 1989 werkt Hofstede voor tuinders, hoveniers en bouwbedrijven. Maar ook gemeenten en particulieren huren hofstede regelmatig in voor grondwerkzaamheden.

Schrijf je in voor de Meerman nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meerman Groep